My a FITMIN 2023

« zpět
 
Fitmin 2023 - Červený Kostelec

Krásné tradiční podzimní závody na Broďáku.
Pro nás první závody ve třech ve složení Eboušek, Ozzynek a Bruneček a celkově je z toho nádherné 3. místo.

V sobotním prvním kole jsme dojeli na krásném 3. místě v čase 22:25,27min., průměrná rychlost 13,39km/hod. Ebynka jela na pozici leadra a nebylo to ideální, ikdyž se velmi snažila.

V nedělním druhém kole to bylo mnohem lepší, Ozzynek se přidal dopředu vedle Ebony a vylepšili jsme si čas na 20:08,93min., průměrnou rychlostí 14,9km/hod. Nebýt srneček na cestě, které nám přeběhli přes trať, bylo by to o něco lepší.

Moc děkujeme všem za pomoc a podporu, organizátorům, v čele s Jarda Hanuš a @romanzasadil 
Celému našemu Musher Clubu Kladno z.s., předseda Jiří Stejskal, za rady Venca Zetek a Zdenda Zetkova, @martinbrzek , za pomoc se psy @lookassbrzek a Evženie Brzková, pomoc za "plyn" na traťi Brůnovi ZS, za naprosto úžasný Kladno dres Daniela Dvořka, Jiri Dvorak a Karolína Dvořáková, Ondřej Stejskal.
Všem fanouškům a divákům za skvělou atmosféru, Milanovi, Lence, @dari_nka.d s přítelem a @sladkovasimona se synem Kubíčkem.

Velké díky za podporu mé dog handlerce @zuzanaivicova , bez tebe by to fakt nešlo.

Za krásné fotky, podporu a velkou snahu děkujeme milé @rosegold_staffy 

Za podporu a spolupráci děkujeme našim sponzorům @eminentpetfoodcz @feedshop.cz a @manmat.czechrepublic 

Myslím, že jsme to dali krásně, samozřejmně já i koblížci se to učíme, posloucháme věcné rady kamarádů, kteří něco dokázali, snažím se mít stále napnuté lana a pejsky sleduji. Po závodě všichni byli v pořádku, žádné odřeniny na packách. Jsem na ně pyšný ❤

http://www.zorlickychhor.cz

#photography #michalzapletalfoto#adventure#follow #followme#photo #smile #life#iloveyoulife#portrait #greatday#sunset #withfriends #friends#selfie#dog #nature #animals #sonyalpha#husky#huskypuppy #huskylove#huskylife #sony#sonyphotography#siberianhusky

Partneři