My na Mosteckém krosu 2023

« zpět
 
Na sv. Václava jsme byli závodit na pěkném závodu Mostecký kros, pořádaný Veronika Lesiuková o délce 3.9km v pěkném přírodním prostředí.
 
Ebynka běžela s kamarádem Martin Vana a zaběhli spolu krásné 5 místo v čase 18:38,38min., já na zkoušku s Brunečkem 6 místo v čase 22:56,79min.
 
Bruneček si vyzkoušel svůj první závod, takto samostatně, v polovině závodu nás Martin předběhl a Bruneček zařadil druhou rychlost, za segrou Ebynkou.
 
Díky Eminent a MANMAT- Česká republika za super podporu ❤🐺
 
 
Děkujeme milá Zuzana Ivicová za všechno 😉❤
 
 
Krásný názor Martina:
 
Šikovná to psí sporťačka je a bude Ebynka. Díky za tu možnost užít si kros "musherskou nadějí", která jako začínající závodnice šla na start s neskutečným nadhledem...byla ve střehu nesmírně natěšená, nabuzená a zároveň klidná. I paní startérka zmínila...no konečně zas pes, který neštěká...😃
Vystartovali jsme do kopce, že mně nohy nestačily a nahoře jsem počítal hvězdičky. I Ebynka zjistila, že sprintem to nedáme a tak jsme zvolnili a drželi optimální tempo a hezky si běh užívali. Dobíhali jsme téměř v pravé poledne a to už bylo opravdu velké vedro, které haskounkům úplně na běhání nesvědčí...No kdyby mohla mluvit, tak mi řekne, ať se těší soupeři na zimu, že tam přijdou ty její, naše pravé chvíle...😉🙏🍀

Partneři